WAYDOO

WAYDOO FLYER ONE PLUS – u svakom je pogledu najsavršeniji, najdotjeraniji E-Foil na tržištu.

DASKA

Daska je POSTALA 3,5kg lakša, a u isto vrijeme 60% čvršća

Novi shape – dizajn daske omogućava vam mirnu vožnju te lakoću manevriranja i jednu superiornu stabilnost. Waydoo ima trenutno jednu od najlakših dasaka na tržištu! Zahvaljujući novoj konstrukciji od aluminijske legure. Novom je konstrukcijom skinuto 3,5kg težine, dok je u isto vrijeme čvrstoća daske povećana za 60%. Uzmite u obzir da se uz Carbon edition sada nudi i EPP verzija koja ima nevjerojatan broj prednosti.

NAPAJANJE I POGON

Jači, brži i najtiši pogon na tržištu

Doživite uzbuđenje u vožnji brzinom i do 47km/h. U isto vrijeme novim hidro dinamičkim ispitivanjima razvijen je znatno tiši pogon, najtiši na tržištu. Jedino WAYDOO pruža instalaciju baterije bez suvišnih ili bolje reći ikakvih kablova.

SNIMITE SVOJ

Najbolji E-Foil doživljaj

Waydoo App povezuje vaš mobitel s daskom i prati vašu vožnju i postignute performanse na iOS i Android telefonima, uz praćenje ključnih podataka o bateriji i softwareu.

JOŠ DUŽI VIJEK BATERIJE

Uživajte u neograničenoj slobodi

S napunjenim Flyer One Plus E-Foilom možete uživati u, do čak 120 minuta vožnje. To vam omogućava izuzetno veliku slobodu kretanja i pruža neograničenu zabavu.

USAVRŠENA KONTROLA

Pruža savršenu povezanost

Novi joystick dvadeset i četiri brzinski kontroler ima savršenu Bluetooth povezanost s napajanjem i Hydrofoil jarbolom. Pruža neprekinutu vezu i u najnemirnijim uvjetima i pruža sve real-time informacije kako bi imali savršenu kontrolu nad daskom.

PUTOVANJE S LAKOĆOM

Sva vaša oprema je u transportu sigurno zapakirana

Svi dijelovi daske i pribor dolaze zapakirani u EPP kofer u kojem svaki dio ima svoju poziciju, što ne samo da savršeno štiti opremu već i olakšava spremanje iste nakon vožnje. Daska se s lakoćom učvrsti za kofer s kotačićima. Apsolutna lakoća putovanja uz Waydoo One Plus E-Foil je zagarantirana.

ZNAČAJKE I SPECIFIKACIJE

MOTOR U RAVNINI S PREDNJIM KRILOM

novi koncept motora postavljenog u ravnini s prednjim krilom daje znatno veću stabilnost i puno jednostavniju kontrolu surfanja. Naime tako postavljen motor daje bolji balans i kontrolu da približavanjem prednjeg hydrofoil krila površini, motor neće izaći iznad površine vode

Foiling nikad nije bio jednostavniji

PRILAGODITE E-FOIL SEBI

S dodacima koje je za vas dizajnirao WAYDOO E-Foiling postaje super jednostavan uz nelimitiran napredak.

MAST

2 VELIČINE HYDROFOIL JARBOLA

Waydoo Flyer One Plus standardno dolazi s hydrofoil jarbolom dužine 65cm koji pruža savršenu stabilnost i mirnoću u vožnji, dok je 85cm hydrofoli jarbol u ponudi za one koji žele iskusiti puno oštrije „carving“ iskustvo.

WING

2 MODELA PREDNJIH KRILA

EXPLORER WING – veće krilo za početnike i one koji žele lakšu kontrolu nad dizanjem i spuštanjem daske

PATROLLER WING – manje progresivnije krilo za sve željne brzine i apsolutne okretnosti na dasci

POD

FLYER POD

Uz Waydoo Flyer Pod početnici će dobiti dodatni balans i sigurnost u prvim koracima na E-Foil dasci. Uz to Flyer Pod daje jednu dodatnu sigurnosnu zaštitu da vas daska neće ozlijediti ako vas udari dok ste još nespretni na njoj.

APSOLUTNA SIGURNOST

FlightFreez je vaš najbolji prijatelj

FlightFreez je sigurnosni protokol koji automatski zaustavlja propeler ako padnete s daske. VI ne trebate ništa poduzeti, ne trebate ništa stiskati na Bluetooth kontroleru. Opustite se i iskusite svoje granice bez straha.

SUPER BRZO PUNJENJE

Uz superiorno trajanje baterije Waydoo Flyer Pne Plus opremljen je PowerFlight Cell baterijom napravljenom od prvoklasnih materijala koji osiguravaju duži vijek trajanja i omogućavaju ultra brzo punjenje u samo 2 sata!