SUP / KAJAK

Kako najbolje pokrenuti SUP ili KAJAK rental biznis na plaži? Kažu da iskustvo vrijedi zlata! Naravno oni koji ispravno odaberu uspiju, oni koji pogriješe možda ne dobiju drugu šansu.

Ispravan odabir opreme i načina rada u ovom poslu može značiti sve.

SUP

TVRDI ILI NA NAPUHAVANJE dilema je tu na početku.

TVRDE SUP DASKE
Za najam je preporuka uzeti tvrde daske. Razlozi su jednostavnost korištenja, stabilnost i naravno trajnost.
Ako radite s fiksne lokacije svakako odaberite tvrde SUP daske, klijentima će biti bolje, a vama značajno olakšati cijelu operaciju.
TAHE-BIC Toughtec - TAHE se ponosi jednom tehnologijom koju je BIC pokrenuo prije 45 godina i desetljećima doveo do savršenstva neuništivosti. U reklami te PE daske bacaju s kombija, pa vuku po asfaltu i zatim na njima veslaju. Ne znači da i vi to tako trebate raditi, ali je dokaz neuništivosti.
Spajanjem brandova TAHE je donio onaj važan dodir dizajna koji je te daske učinio još privlačnijima i daleko stabilnijima. Za najam nema savršenijeg proizvoda. Cijena – najpovoljnija na tržištu tvrdih SUP dasaka

https://www.surfshop.hr/kategorija-proizvoda/sup/sup-daske-cvrste/

 

SUP

 

Zatreažite svoju najbolju ponudu!

STARBOARD I JP AUSTRALIA – kao vodeći brandovi u SUP i windsurf segmentu ova dva branda nude izuzetno čvrste i dizajnom savršene daske za SUP najam. Tehnologije As Strong As Possible i Softec daju im čvrstoću, Dok izvedba u Epoxy sendviču omogućava savršen shape (funkcionalni dizajn) i naravno vanjski dizajn tih dasaka.
Čvrstoća je ipak na strani lijevanog PE, kao i cijena.
Istina, ako imate ekskluzivan resort onda trebate i ekskluzivnu STARBOARD i JP AUSTRALIA opremu.

SUP DASKE NA NAPUHAVANJE

Zašto odabrati ovaj segment je pomanjkanje skladišnog prostora, mobilnost za rad s više lokacija s istom opremom ili naravno najam na charter brodu. Kod tih dasaka treba paziti da su svako jutro napumpane na radni pritisak 15psi jer u suprotnom će se savijati i ljudi neće na njim stići nikuda, pa se više neće niti vratiti, dok će oni koji razumiju stvari prigovoriti i tražiti povrat novca. Jasno je svima da iznajmljivači drže daske pod manjim pritiskom kako bi im duže trajale.
VARENE SUP daske
Postoje SUP daske izrađene varenjem završnog sloja PVC-a. Takva tehnologija produžuje vijek trajanja i osnovno, nudi dodatnu čvrstoću, krutost dasci. STARBOARD I JP AUSTRALIA jedini su proizvođači koji rade VARENE SUP daske.


https://www.surfshop.hr/kategorija-proizvoda/sup/sup-daske-na-napuhavanje/


Zatražite svoju najbolju ponudu!

KAJACI

Kod kajaka nema dileme, za najam idu tvrdi PE kajaci dok kajaci na napuhavanje idu na charter brodove.

TAHE – BIC KAJACI - TAHE se ponosi jednom tehnologijom koju je BIC pokrenuo prije 45 godina i desetljećima doveo do savršenstva neuništivosti. Spajanjem brandova TAHE je donio onaj važan dodir dizajna koji je te kajake učinio još privlačnijima i na podijelio na segment touring kajaka i kajaka za najam. Proizvodi su savršeni i trajat će desetljećima.

Za najam nema savršenijeg proizvoda. Cijena – najpovoljnija na tržištu tvrdih kajaka.

https://www.surfshop.hr/kategorija-proizvoda/kajak/kajaci/

Zatražite svoju najbolju ponudu