Aquasuperpark

Pogledajte najatraktivnije aquaparkove u Hrvatskoj

Parkovi na vodi odavno nisu samo pobacani elementi, to su postale zabavne cjeline, ali jedan je proizvođač na svijetu to pretvorio u pravu atrakciju. Američki AQUAGLIDE raspolaže asortimanom od preko stotinu različitih elemenata među kojima se ističu atrakcije kojih se ne bi ni cirkus posramio. Skyrocket ili 8m visoka ljuljačka s trapezom za sve one koji žele postati akrobate, Summit Express 5m visok tobogan za najuzbudljivije spuštanje u more, Monkey Dome je šest metara duga džungla za sve koji misle da su dovoljno snažni da je prijeđu na rukama, Supervolley – dupli trampolin za odbojku na vodi… Naravno to je samo mali dio odlične zabave koja čeka sve posjetitelje atraktivnih Aquaglide aquaparkova.
U usporedbi s ostalim proizvođačima aquaparkova AQUAGLIDE je po atraktivnosti Disneyland na vodi, a po kvaliteti svemirski program ili daleki science fiction za veliku većinu konkurenata.

YouTube

Da bi doživljaj bio potpun tu su svega 10cm visoke Speedway i Swimstap staze koje i najmanjem djetetu omogućavaju da se lagano popne na bilo kojem mjestu u parku. Svi koji su isprobali različite aquaparkove znaju o čemu govorimo, jer kod konkurentskih parkova korisnici trebaju plivati do ulaza i tu potroše najviše snage.
RAČUNICA
Broj korisnika (što više) x vrijeme provedeno u parku (što duže) = profit

Ako je aquapark atraktivan klijentela će doći i s udaljenih plaža, ako je na aquaparku lak pristup djeca će u njemu boraviti duže i platiti više.
ŽELITE KRENUTI U BIZNIS – NARUDŽBE ZA 2023.
Kao i prošle sezone prednarudžbe iz proizvodnje kreću već krajem ljeta!
NAJBOLJA CIJENA
Svima koji naruče u terminu prednarudžbi iz proizvodnje garantiramo najbolje cijene na svijetu.
Najatraktivniji aquaparkovi po županijama:
ISTARSKA
Aquaglide AquaSuperPark Lanterna – Valamar Tamaris club resort
Aquaglide AquaSuperPark Istra premium camping resort – Funtana

ZADARSKA
Aquaglide AquaSuperPark Šimuni camping – Pag

SPLITSKA
Aquaglide AquaSuperPark Belvedere camping – Seget

Kontaktirajte nas već danas i krenite u najbolji biznis za ljeto 2023.
www.aquasuperpark.com
E: surfmania@surfmania.net
M: +38598232677
T: +38513630921