Aquasuperpark

Kako odabrati pravi aquapark sistem za vašu plažu

najbolji aquapark
PLANIRATE INVESTIRATI U AQUAPARK
pri izboru obratite pažnju na 2 ključna faktora

Za kampove i hotele najbitnije je povećanje kvalitete ponude plaže ispred objekta, što će privući nove goste i zadržati postojeće. Za investitore u aquapark biznis najvažniji je naravno profit.

Činjenica je da se interesi jednih i drugih pri odabiru, svode na isto, a to je pronalaženje proizvoda koji će privući što veći broj klijenata i zadržati ih što duže u vodenom parku.

Formula isplativosti je jednostavna:
A (broj korisnika u danu) x B (vrijeme korištenja po svakom korisniku ) = PROFIT

Atraktivnost konfiguracije i elemenata aquaparka jedan je od najvažnijih faktora s kojima će te privući klijentelu. Uz samu atraktivnost konfiguracije na vodi, slike atraktivnog Aquaglide AquaSuperParka u akciji najvažniji su marketinški element koji će privući veći broj korisnika u vaš aquapark. Glavne su atrakcije: 5m visoki Aquaglide tobogani, 4,5m visoka Aquaglide Jungle Joe piramida, 4,6m visoka Aquaglide Catapult ljuljačka, uglavnom elementi koje će djecu bilo kojeg uzrasta odmah privući da uđu i krenu u akciju.

Vrijeme korištenja – Aquaglide Easy Entry system staza za jednostavan ulazak ključ su ove formule. Što troši najviše energije djece, korisnika vodenih parkova? Plivanje naravno! Plivanje je odlična rekreacija ali u ovom slučaju je faktor koji umanjuje uspješnost vašeg biznisa. Ako djeca, ali i odrasli trebaju nakon svakog skoka ili pada s elementa plivati do ulazne linije to ih svakako umara i skraćuje vrijeme korištenja aquaparka. Aquaglide je zbog toga patentirao easy entry system staza koje povezuju elemente. Sve staze visoke su svega 10 centimetara te uz dodatne ručke na svakoj stazi omogućavaju lagano penjanje  i za najmanju dječicu, korisnike vašeg aquaparka.

Dokazano je da Aquaglide koncept donosi 30% više prometa s obzirom da korisnici produžuju svoj boravak u parku i kupuju većinom ulaznice na 1 sat te poludnevne i dnevne ulaznice.

Naravno uz profit koji ste povećali pametnim odabirom branda i elemenata važni detalji su vam:

  • Sigurnost
  • Kvaliteta
  • Kvalitetna podrška
  • Jednostavnost korištenja i održavanja
Kada je vrijeme najpovoljnije kupovine

U periodu prednarudžbi i planiranja proizvodnje, što traje do 20.11. u mogučnosti smo vam ponuditi velike extra popuste!

Kontaktirajte nas već danas, mi ćemo složiti jedinstvenu konfiguraciju za vašu plažu i najbolju ponudu za istu.

Ernest Kiseljak

direktor

AquaSuperPark tim

AB ORIGINAL d.o.o

Tel. +38598232677

Mail: surfmania@surfmania.net