HYDROFLYER

Hydroflyer je E-Foil koncept nove generacije

Križanac hover-boarda, jet-skija i E-Foil surf daske, HydroFlyer je najnaprednije osobno plovilo na svijetu.

Vožnja HydroFlyera je potpuno novi sport.

Jedan je surfer ovu vožnju opisao kao da vozi nešto između hoverboarda, snowboarda u dubokom snijegu i u isto vrijeme leti bez ikakvih otpora i utjecaja valova, čisto klizanje.

S postavkama mijenjanja brzina od blagih do apsolutno divljih uz zadržavanje visokih standarda sigurnosti, HydroFlyer je dizajniran za sve od apsolutnih početnika s pomanjkanjem balansa do iskusnih surfera željnih uzbuđenja.

Ovo je najkool vodeni sport dostupan svima.

HydroFlyer's Next-Gen Technology (Patent Pending)

Od velikih oceanskih valova do kristalno čistih jezera. HydroFlyer je stvoren za apsolutno sve uvjete koje vam majka priroda može priuštiti.

1

Stvoreno za komfor

Ergonomski dizajniran stup upravljača, zaobljen je prema naprijed kako bi položajem rasteretio pritisak na noge vozača tijekom dugih vožnji.

2

Daska super stabilnog shapea – dizajna

Jedinstven V-nose dizajn s lakoćom prolazi kroz valove minimalizira otpor vode i zraka te time olakšava dizanje na hydrofoil i spuštanje nazad. Daska je dizajnirana kako bi omogućila jednostavan balans i time minimalizirala mogućnost pada.

3

Safety wing - patentirano sigurno prednje krilo

Patentirana Cloud Tech Safety Foil tehnologija s krilom koje ima mekane gumene rubove daje dodatnu sigurnost. Jačina udarca pri dodiru s krilom smanjena je 5x u usporedbi s klasičnim karbonskim krilom. Taj dizajn štiti kako vozača od ozljeda tako i opremu od oštećenja.

4

Upravljač za stabilnost u vožnji

Odvojivi upravljač pruža izuzetan osjećaj ravnoteže, eliminira padove s daske i čini učenje super jednostavnim. Osobe bez prethodnih iskustava na bilo kojoj dasci, odmah će početi uživati.

5

Zadnja riječ tehnologije

Naša su hydrofoil krila zadnja riječ tehnike i kao takva omogućavaju izuzetnu učinkovitost pogona i trajanja baterije.

Potpuno novo iskustvo na vodi

Kako radi HydroFlyer?

HydroFlyer je nov, ekološki prihvatljiv način da iskusite let iznad vode.

100% na struju – ne zahtjeva održavanje.

Hydroflyer koristi bluetooth kontroler na upravljaču za kontrolu brzine putem računala u dasci koje kontrolira bateriju i pogonski sklop. Jednom kada postignete 4-5 čvorova brzine, uzgon i potisak odrade posao i nastaje čarolija izdizanja iznad vode.

Osjećaj je da jednostavno letite iznad vode u potpunoj tišini.

Vožnja života

HydroFlyer koncept daske s upravljačem i hydrofoil krila napravljen je da pruži stabilnost i brzinu bez obzira na iskustvo ili težinu vozača. HydroFlyer je dizajniran da iskustvo e-foilinga omogući svima.

To je koncept koji objedinjuje sve od savršenog balansa do top speed uzbuđenja, uz jednostavnost korištenja i maksimalnu sigurnost.

Ako ste ikad željeli letjeti onda uzmite HydroFlyer i poletite iznad vode.

tehničke specifikacije

Koje krilo odabrati