Aquasuperpark

Dijelimo 8.000kn vrijedne nagrade…

16 sretnika/ca uživat će u besplatnom smještaju i besplatnim super aktivnostima u Lanterna Sunny Resort by Valamar i Camping Village Šimuni resortu…

Ovo je lako, osvojite 4 AquaSuperPark vikenda za četvero. Dijelimo 4 vrijedne nagrade; 4 super vikenda za četvero! Smještaj, dva apartmana za četiri osobe u Lanterna Sunny Resort by Valamar pored Poreča i dvije mobilne kućice za četvero u Camping Village Šimuni na Pagu.

Akcija i super zabava.

U Lanterna Sunny Resort by Valamar čekaju vas besplatne ulaznice u najveći Aquaglide AquaSuperPark u Hrvatskoj te dodatno za vikend 13. i 14. 06. 2020. besplatne SUP školica i besplatna kotizacija za SUPer Surfers Challenge Poreč, najbolji i najzabavniji SUP event u Hrvatskoj.

U Camping Village Šimuni resortu čeka vas besplatan ulaz u super atraktivan Aquaglide AquaSuperPark, cjelodnevna ulaznica za četvero. Pripremamo još neka iznenađenja ali to ćete saznati na vrijeme.
Što trebate učiniti da biste osvojili ove vrijedne nagrade?!
Jednostavno trebate glasati koji vam je Aquaglide AquaSuperPark u Hrvatskoj najljepši. Mi vam nudimo fotografije s devet lokacija, vi trebate odabrati jednu i svojim pozitivnim komentarom uz sliku glasati za nju, zatim na svoj glas skupiti što više lajkova i sheranja svojih prijatelja. Kada sve zbrojimo, proglasiti ćemo pobjednike.
Važno je da svatko tko da komentar i like, obavezno stisne svoj like i na AquaSuperPark facebook stranicu.

Stisni i odmah kreni: https://www.facebook.com/aquasuperpark

Pravila:

Nagradna igra traje do 20.01.2020. nakon čega komisija zbraja lajkove i dijeljenja.
Osvojene se nagrade mogu iskoristiti:
Camping Village Šimuni – bilo koji vikend u lipnju 2020.
Lanterna Sunny Resort by Valamar – vikend 13./14. 06. 2020.
Osvojene nagrade ne mogu se mijenjati za neku drugu materijalnu ili financijsku protuvrijednost ili prenositi na druga imena.
Nagradna igra provodi se na lokaciji Republike Hrvatske, također u obzir će se uzimati likeovi i dijeljenja od korisnika registriranih na teritoriju RH.
Zadržavamo pravo da uklonimo sve neprimjerene komentare.