AQUAPARK

Ulazak u aquapark biznis za većinu spada u kapitalne investicije. Čemu treba posvetiti pažnju kod ulaska u aquapark biznis.

Lokacija

Prvi ste i najvažniji korak već napravili, pronašli ste odličnu lokaciju i dali zahtjev za koncesiju.

Odabir najboljeg parka za vašu lokaciju

Pred vama je onaj drugi korak, planiranje i odabir aquaparka s kojim će te najbolje i najkvalitetnije kapitalizirati ovaj biznis. Kada jednom krenete, svi su troškovi fiksni, bez obzira koliko vi prometa napravili, pa je cilj napraviti najviše za trajanje naših kratkih sezona.

Jednostavnost korištenja je jedan od najvažnijih detalja

Aquapark proizvođača ima raznih, od onih kvalitetnih, renomiranih do onih koji kopiraju ove prve i to rade na manje kvalitetan ili katastrofalan način. Svim proizvođači osim jednog imaju istu manu, a to je debljina staza, na koje se nemoguće popeti, pa se nakon svakog pada treba plivati do ulaza.

AQUAGLIDE je jedini ponudio rješenje i patentirao sistem tankih dropstitch staza, visokih samo 10cm. Na taj način je omogućeno i najmanjoj dječici penjanje na aquapark na bilo kojoj poziciji. Nema više panike i dugog iscrpljujućeg plivanja do ulaza.

Više vremena u parku – više novaca u vašoj blagajni

To je najveća prednost AQUAGLIDE aquapark sistema, zbog kojeg korisnici ostaju u parku duplo duže u odnosu na parkove drugih proizvođača i naravno vama donose znatno veći prihod.

Atraktivnost

AQUAGLIDE je proizvođač koji je dizajnirao najatraktivnije aquapark elemente i za njih dobio sigurnosne ISO certifikate. SkyRocket 8m visoka ljuljačka, Summit Express i FreeFall Extreme , 5m visoki tobogani i još stotinjak atrakcija.

AQUAGLIDE je ujedno proizvođač sa najvećom paletom elemenata u ponudi. Možete doslovno složiti aquapark od 2500m2 bez ponavaljanja istih elemenata, to nudi samo AQUAGLIDE.

Formula uspjeha

Jednostavnost korištenja + Atraktivnost = 30% više profita

Ako u AQUAGLIDE uložite recimo 50.000 Eura garantiramo vam da će te zaraditi 30% više nego da isti iznos uložite u bilo koji drugi aquapark!!!

Trajnost

Upotrebom najnovijih materijala i najnovijih tehnologija spajanja materijala, AQUAGLIDE je postigao da kvalitetom uvijek bude ispred konkurenata.

S obzirom da smo na Hrvatskom tržištu prisutni od 2009. godine znamo da je prosječna trajnost elemenata 10 godina, naravno adekvatno održavanje istih to može i produžit. Naime AQUAGLIDE daje 3 godine garancije i računa da radite na nekoj od svjetskih lokacija gdje sezone traje i po 300 dana.

Sigurnost

AQUAGLIDE kao najveći proizvođač i dio Kent sport grupacije, prije puštanja bilo kojeg proizvoda u produkciju, pazi da proizvod prođe sva testiranja i dobije međunarodno priznate sigurnosne certifikate.

Dizajn

AQUAGLIDE i AquaSuperPark tim (distributeri za Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Srbiju, BiH i Makedoniju) osigurat će vam unikatan dizajn aquaparka prema vašim smjernicama, veličine, atraktivnosti i željenog nivoa investicije.

Servis

AquaSuperPark servisni tim osigurava vam brz i kvalitetan servis gdje god ga zatrebali, jer svaki vaš radni dan nam je vrijedan.

Cijena

Kontaktirajte nas već danas i zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje i složiti vam najbolju ponudu na svijetu.