Aquasuperpark

Aquaglide Monsoon – patent koji mijenja sve u zabavi na vodi

AQUAGLIDE MONSOON – WATERGAME CHANGE
ZABAVA NA VODI DOBILA JE NOVU DIMENZIJU

Kako bi vodeni park bio savršen užitak i kada je jako vruće, važno je da je stalno mokar. U bazenskim, zidanim aquaparkovima mlaznice za navodnjavanje ugrađene su na svaki tobogan i upravo one su ono jedino što omogućava ugodno klizanje po elementima.

U parkovima na napuhavanje, američki je AQUAGLIDE od samog početka pokušavao riješiti problem frikcije i počeo je koristiti posebno razvijen, glatki PVC koji je već pri minimalnom unosu vode, kapi koje bi korisnici donijeli na sebi postao puno ugodniji za korištenje od konkurentnih proizvoda.

Monsoon je najznačajniji patent u povijesti vodenih parkova.

AQUAGLIDE je ipak nastavio svoju misiju, kako dodatno unaprijediti uživanje u igri u vodenom parku. Godine eksperimentiranja dovele su do rješenja i na svjetskom AQUAGLIDE

meetingu krajem kolovoza. predstavljen je Monsoon, sistem za navodnjavanje aquaparkova na napuhavanje.

Fun & Function

Monsoon je postao ultimativna atrakcija

Sistem funkcionira kao veliki, naravno napuhani, toranj za zalijevanje. Već u prvim testiranjima u Americi i Francuskoj pokazalo se da je ovaj sustav ne samo funkcionalan, već je postao vrhunska aquapark atrakcija. Djeca ali i odrasli tračali bi ispred ili kroz mlaz vode koji kružno zalijeva aquapark elemente i time je cijela zabava u vodenom parku dobila jednu novu dimenziju.

Vizualni efekt Monsoona pokazao se kao pravi magnet za sve koji su dvojili da li im se ide ili ne ide u aquapark. Jednostavno morali su isprobati natjecanje s Monsoonom.

Samo za sadašnje i buduće vlasnike AQUAGLIDE aquaparkova.

AQUAGLIDE je ovaj vrijedan sustav ne samo zaštitio patentom, već je i limitirana njegova prodaja i implementacija samo u parkove klijenta koji kupuju ili već posjeduju AQUAGLIDE aquapark.

Narudžbe su u tijeku

Prednarudžbe iz proizvodnje su u tijeku i ako želite osigurati svoj AQUAGLIDE aquapark na vrijeme i po najpovoljnijim uvjetima iskoristite period rane prednarudžbe do 20.11.2018.

AquaSuperPark tim – AB ORIGINAL d.o.o.

ekskluzivni AQUAGLIDE distributer na teritoriju Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije, BiH i Makedonije.

Ernest Kiseljak

direktor

AB ORIGINAL d.o.o

Tel. +38598232677

Mail. surfmania@surfmania.net