Aquasuperpark

AQUAGLIDE 2020.

Tražite aquapark koji donosi najbolju zaradu? U praksi je dokazano da Aquaglide koncept lakog pristupa donosi i do 30% više profita u odnosu na druge proizvođače!
Za sezonu 2020. Aquaglide je pripremio spektakularne, i do 8 metara visoke ljuljačke, 5 metara visoke tobogane, atraktivne piramide, lude trampoline, penjalice i skakalice! Atraktivnije, uzbudljivije, ali i sigurnije nego ikad prije!

Video govori više od tisuću riječi (svakako uključite zvuk):

Aquaglide elementi donose više zabave uz manje umora. Svi elementi omogućuju lak pristup, a čak i najmlađi s lakoćom će se popeti na samo 10 centimetara visoke staze. Manje umaranja plivanjem znači više zabave na elementima, a više zabave znači dulji boravak gostiju u parku. U praksi je dokazano da Aquaglide koncept lakog pristupa donosi i do 30% više profita u odnosu na druge proizvođače!

Svi Aquaglide elementi izrađeni su prema najstrožim sigurnosnim i ekološkim standardima! Svaki pojedinačni element ima ISO certifikat sigurnosti, superiornu kvalitetu izrade. Posebna je pažnja posvećena izradi dropstitch staza koje su izrađene jedinstvenom tehnologijom varenja. S obzirom na kvalitetu, ne čudi što AQUAGLIDE za svoje proizvode daje 3-godišnju garanciju.

Monsoon sistem zalijevanja aquaparka
Aquaglide je patentirao Monsoon, jedinstven sistem zalijevanja aqaparkova na napuhavanje. Uz Aquaglide Monsoon sistem, vaši će klijenti u aquaparku boraviti po cijele dane i po najvećoj vrućini. Uz Aquglide Monsoon zabava na vodi nikad nije bila ugodnija.

AquaSuperPark tim s višegodišnjim iskustvom nudi punu podršku za klijente Aquaglidea. Od prednarudžbe i projektiranja, preko ugradnje, održavanja i servisiranja postavljenih parkova tokom cijele sezone, sve do marketinške podrške. AquaSuperPark tim garancija je najbolje usluge!

Aquaglide parkovi najbolja su odluka jer donose najisplativiji omjer uloženog i dobivenog. Uz to, ukoliko iskoristite period rane prednarudžbe, dobit ćete i poseban popust uz najpovoljniju cijenu na svijetu!

Narudžbe su u tijeku
Prednarudžbe iz proizvodnje su u tijeku i ako želite osigurati svoj AQUAGLIDE aquapark na vrijeme i po najpovoljnijim uvjetima iskoristite period rane prednarudžbe do 20.11.2019.

Pogledajte sve najnovije elemente za sezonu 2020. na

AquaSuperPark tim – AB ORIGINAL d.o.o.

ekskluzivni AQUAGLIDE distributer na teritoriju Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije, BiH i Makedonije.

Pogledajte ponude iz ostatatka našeg asortimana zabave na vodi: Stand Up Paddle – daske za veslanje, Kajaci za more, kajaci za rijeke, Windsurf daske i jedra.., sve na www.surfshop.hr

Ernest Kiseljak

direktor

AB ORIGINAL d.o.o

Tel. +38598232677

Mail. surfmania@surfmania.net