AQUABLUE

Renomirani je talijanski proizvođač pedalina najviše kvalitete

Što je Vama važno za kvalitetan biznis s pedalinama

pedalina koja će dizajnom privući korisnike da je odmah unajme. Kada je u pitanju dizajn, Talijani su apsolutni umjetnici. 3 modela od kojih je AQUABLUE DIMOND svakako onaj najatraktivniji koji će vam donijeti i najbolju zaradu. 9 boja, da u paleti imamo 9 atraktivnih boja.

Play Video

važan segment u atraktivnosti pedaline su tobogani. AQUAGLIDE DIMOND može se opremiti s Classic slide toboganom ili izuzetno atraktivnim Maxi slide toboganom.

Kvalitetu AQUABLUE proizvoda garantira vrhunska tehnologija rotaciono lijevanog troslojnog PE materijala. Takva tehnologija garantira izuzetnu robusnost i otpornost na udarce. Ovo su pedaline napravljene za svaku vrstu plaže, ne samo pješčane. Troslojni PE je izuzetno čvrst ali u isto vrijeme fleksibilan materijal koji će apsorbirati udarac, dok će fiberglass pedalina kod identičnog udarca puknuti ili barem površinski ispucati što može dovesti do punjenja morem i potonuća.

Osnova jednostavnog korištenja je već u tehnologiji izrade. Troslojni PE uz izuzetnu čvrstoću nudi puno lakši proizvod u usporedbe s bilo kojom fiberglass pedalinom. Što to znači u praksi. Ako je pedalina teška ona će već samom svojom težinom uzrokovati povećano habanje i zahtijevati od vas svake godine iz nova premazivanje gelcoatom kako bi spriječili da materijal upija vodu. AQUABLUE PE vam garantira rad bez ulaganja u dodatno održavanje.

Za velike hotelske lance i kampove koji sve više ističu svoju ekološku orijentaciju ovo je bitan aspekt. PE je ekološki prihvatljiv materijal, tako da se vaša pedalina nakon 20-tak ili više godina rada može reciklirati u PE granulat. Za razliku od PE materijala, Fiberglass je enorman zagađivač jer se ne može preraditi niti razgraditi. Fiberglass ostaje vječno smeće.