Aquasuperpark

Kako ispravno odabrati aquapark za vašu destinaciju

Ulazite u aquapark biznis? Prvi korak odabira proizvođača i konfiguracije s kojom će te startati vam je najvažniji, jer o tome će ovisiti ne samo vaš prvi dojam već i vjerojatno čitava budućnost vašeg novog biznisa. Izbor na prvu ruku izgleda jednostavan, ali ako napravite kardinalnu grešku u prvom koraku i odaberete proizvod s koji će te se patiti to i uz to zaraditi malo ili ništa, vjerojatno će vam to biti prvo i zadnje ljeto u tom biznisu koji je inače zbilja dobar.
Krenimo redom
Koji proizvod izabrati? Na tržištu je šarenilo od AQUAGLIDE i WIBIT parkova koji su top proizvodi vrhunske kvalitete do kopija istih, pa kopija tih kopija (tj krajnjeg smeća).
Primjer
Originalni Aquaglide Summit Express – naspram smeće kopije

Na prvu, na slici izgledaju ne isto, ali slično, kada obratite pažnju da je original 3 puta teži od kopije onda vam postane sve jasno. Original je naravno veći i 3 puta čvršći. Zbog toga vam prodavači kopija ne nude sliku s akcijom gdje se vide ljudi na parku jer vam onda stvari postanu jasnije.

OK riješili smo se smeća ali što je dalje bitno za vaš ispravan izbor?

AQUAGLIDE se posljednjih godina etablirao kao vodeći proizvođač aquaparkova na napuhavanje.
U postizanju tog cilja ključna je bila determinacija u četiri smjera:
1) Najviša kvaliteta proizvoda
2) ISO 25649 – Visoki standardi sigurnosti, apsolutno svaki element je certificiran, što na svjetskom nivou prati još jedino Wibit.
3) Apsolutno najatraktivniji proizvodi u segmentu aquaparkova na napuhavanje; 8m visoke ljuljačke, 5m visoki tobogani, 4m visoke piramide, Monsoon spray tower – sistem navodnjavanja/zalijevanja cijelog aquaparka
4) Jednostavnost korištenja! Patentirane svega 10cm visoke staze garantiraju lakoću korištenja, tj penjanja na aquapark i najmlađim korisnicima. To nema niti jedan drugi proizvođač aquaparkova. Svi ostali proizvođači kopiraju stari Wibit sistem 40cm debelih spojnih staza s posebnim mjestima za ulaz u park.
Upravo zbog toga je Aquaglide u sezoni 2020. bio najtraženiji proizvod. Jedino se u Aquaglide aquaparkovima mogao ponuditi osjećaj privatnosti. Svi ostali proizvođači imaju problem s ulaznim elementima na kojima se stvara gužva dok korisnici jedan iza drugog čekaju da se popnu na park.
Na AQUAGLIDE spojne staze možete se popeti na bilo kojem mjestu na parku.

Zašto odabrati AQUAGLIDE – jer donosi najveću zaradu
Kupovina aquaparka spada u vrijedne investicije. Za kampove i hotele najbitnije je faktor povećanje kvalitete ponude plaže ispred objekta, što će privući nove goste i zadržati postojeće. Za investitore u aquapark biznis najvažniji je naravno profit. Vaš aquapark je vaš radni stroj, koji u sezoni od 90-tak dana mora zaraditi što više novaca. AQUAGLIDE koncept garantira najveću isplativost investicije.
Dnevni trošak vašeg rada je fiksan! Razlika je u tome da li ste kupili smeće pa radite prosječnih 500kn dnevno ili ste investirali u pravi proizvod i radite prosječnih 5.000 kn dnevno.
Video govori više od tisuću riječi – https://youtu.be/9oTjYFBOd04

Profit
Formula isplativosti je jednostavna: A (broj korisnika u danu) x B (vrijeme korištenja) = PROFIT
A) Broj korisnika donosi atraktivnost parka
B) Vrijeme korištenja vezano je uz jednostavnost korištenja. Patentirane svega 10cm visoke staze garantiraju lakoću korištenja, tj penjanja na aquapark i najmlađim korisnicima. To je garancija da će djeca ostati u vašem AQUAGLIDE aquaparku duplo duže nego u bilo kojem drugom parku.

AquaSuperPark tim
Hrvatski AquaSuperPark tim tvrtke AB ORIGINAL d.o.o. distributer je AQUAGLIDE aquapark sistema od 2009. godine. Članovi tima prošli su školovanje i specijalizacije u Americi u Aquaglide servisnom centru. Možemo slobodno reći da je naš tim najkvalificiraniji i najiskusniji servisni tim u Europi.

Planiranje i projektiranje
AquaSuperPark tim složit će projekt aquaparka koji će najbolje odgovarati vašoj lokaciji i naravno uklopiti se u vaš financijski plan. Kako Aquaglide ima izuzetno široku paletu elemenata, kombinacije su velike i „samo nebo je granica“.
Pozovite nas da projektiramo zajedno
Dolazimo na lokaciju snimimo istu prođemo s projektantima njihove ideje i damo svoje viđenje i savjete s obzirom na iskustvo koje posjedujemo.
Nadogradnje i proširenja
AQUAGLIDE aquaparkovi su zamišljeni kao sistemi koji se lako nadograđuju i proširuju. Mnogi klijenti koriste tu opciju i svake sezone dodaju nešto novo tako da od korisnika uvijek dobiju onaj WOW efekt oduševljenja.

Ugradnja parka
AquaSuperPark tim stručno će ugraditi aquapark na planiranoj lokaciji u suradnji s lokalnim roniocima koji će postaviti sidrene blokove, prema projektu sidrenja.
Na svim lokacijama surađujemo s lokalnim roniocima. Od njih tražimo posebno ponude za ubacivanje sidrenih blokova s obzirom da se to razlikuje vezano uz podmorske uvjete na lokaciji.
Sidreni blokovi – su posebna stavka, koju prema našem projektu može organizirati sam naručitelj ili to mi možemo odraditi za naručitelja.

Edukacija osoblja
Jedan od važnih segmenata suradnje je naravno edukacija osoblja na lokaciji i kontrola istog u sezoni. Kod same ugradnje osoblje koje će raditi na održavanju uključujemo u posao i educiramo kako bi prošli kroz sve detalje zezane uz ispravno održavanje aquaparka.

Garancija i servis
AquaSuperPark tim ima iskusne servisere koji brzo i s lakoćom uklanjaju svaki problem. Kao dugogodišnji AQUAGLIDE partner, bilo kakve reklamacijske probleme rješavamo promptno i tako našim klijentima omogućavamo iskorištavanje svakog radnog dana u sezoni.

PR podrška
AquaSuperPark tim dio je AB ORIGINAL tvrtke pod kojom radi i Surfmania event tim, organiziramo aquapark evente i natjecanja u stilu igara bez granica. Ali da se ne hvalimo, video govori tisuću riječi.
Surfmania centar vodenih sportova video – https://youtu.be/7UEPqudafZ8

Kontaktirajte nas već danas

E: surfmania@surfmania.net

T: 098.232677